A Mi 5s-páros után jöhet a Mi 5c

Hirdetés

Sokan nagyon várják már a Xiaomi Mi Note 2, azaz a cég legújabb csúcsphabletjének bemutatóját, ám előtte még befuthat a kedvező árú Mi 4c utódja, továbbra is kedvező árral és korrekt felszereltséggel. A kínai blogon felbukkant fotók egyértelmű designváltásról árulkodnak, de szerencsére komoly méretnövekedéssel nem kell számolnunk. A 2.5D kijelző jellegzetes karaktert ad az előlapnak, aminek alján a home gombbal egybeépített ujjlenyomat-olvasó látható, hasonlóképpen az eredeti Mi 5-höz.

A dupla hátlapi kamerarendszer egyelőre marad a Mi 5s privilégiuma A dupla hátlapi kamerarendszer egyelőre marad a Mi 5s privilégiuma
A dupla hátlapi kamerarendszer egyelőre marad a Mi 5s privilégiuma [+]

Specifikáció kapcsán nem kerültek elő újdonságok, továbbra is egy, a kijelzőről készült fotó alapján számíthatunk nyolcmagos, 2,2 GHz-es rendszerchipre, 3 gigabájt RAM-ra, 64 gigabájtos belső tárolóra és Android 6.0-s rendszerverzióra, természetesen MIUI-val fűszerezve. Kínában állítólag 70 ezer forintnak megfelelő jüannál kedvezőbb áron startol a Mi 5c, mire ideér, természetesen valamennyivel drágább lesz.

Azóta történt

Előzmények

  • 3 millióan szeretnének Xiaomi Mi 5s-t (vagy Mi 5s Plust)

    A napokban mutatkoztak be a Xiaomi idei csúcsmodelljei, amelyekre már a forgalomba kerülést megelőzően is óriási kereslet mutatkozik, legalábbis a szándék szintjén.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

Hirdetés