Más néven jöhet nyugatra az Oppo Find N?

Állítólag a OnePlus márkanév alatt bepróbálkozna a BBK Electronics egy hajlítható kijelzős mobillal a nyugati piacokon is. Az Oppo Find N-t címkézhetik át.

Hirdetés

Összehajtható kijelzővel szerelt készüléket dobhat piacra a OnePlus márkanév alatt a BBK Electronics, állítja forrásaira hivatkozva a PriceBaba. A lap szerint a BBK az Oppo Find N hazai sikerét látva a Vivo X Fold bemutatása után megpróbálkozna egy összecsukható kijelzős telefonnal a Kínán kívüli piacokon is, erre pedig a legalkalmasabb márkája a OnePlus.

Sajnos felénk nem kapható az Oppo Find N.
Sajnos felénk nem kapható az Oppo Find N. (forrás: Oppo) [+]

A lap szerint a OnePlus összecsukható kijelzős telefonjának alapja a tavaly decemberben bemutatott, Kínán kívül hivatalosan nem értékesített Oppo Find N lehet. A méretek és a formák maradnának, a rendszer megkapná a Kínán kívül szükséges extrákat, mint a Find X5, csupán az Oppo feliratot váltaná a OnePlus név. Egyelőre nem nyert megerősítést a pletyka, bár a OnePlus tervezett termékáradatát tekintve van benne potenciál, hogy becsússzon egy összehajtható mobil is a sok Nord közé.

Find N balra, Z Fold 3 jobbra
Oppo Find N balra, Samsung Galaxy Z Fold 3 jobbra. A nyugati piacokon nincs valódi konkurense a Samsungnak, ha a hajlítható készülékeket nézzük. [+]

Az Oppo Find N-t tavaly decemberben mutatta be a gyártó, a készülék pedig meglehetősen pozitív fogadtatásban részesült, a Bog által írt teszt itt olvasható. Az értékesítését azonban mégsem kezdték meg Kínán kívül, így beszerzése meglehetősen bonyolult.

Előzmények

Hirdetés