Március 24-én mutatkozik be a Redmi K30 Pro

A legolcsóbb Snapdragon 865-ös készülékként mutatja be a gyártó a Redmi K30 pro változatát, elvileg két variánsban.

A Redmi K30 tavaly decemberben mutatkozott be, a Pro modellek pedig a gyártó hivatalos bejelentése alapján március 24-én érkeznek. Az 5G képes Snapdragon 865-tel szerelt készülék 610296 pontot hozott össze az AnTuTu tesztjén, a gyártó viszont a csúcsteljesítmény ellenére mérsékelt árazást ígér. A K30 Pro és a K30 Pro Zoom Edition várhatóan a legolcsóbb Snapdragon 865-ös alternatíva lesz a piacon.

Tekintve, hogy az alapmodell 120 Hz-es kijelzővel dolgozik, feltesszük, hogy a Pro variánsok is, viszont elképzelhető, hogy AMOLED-re váltanak, továbbra is szenzorsziget nélkül. Az eddigi rendereken nem látszik az oldalsó ujjlenyomat-olvasó, ami így lehet, hogy a kijelzőbe költözik.


[+]

A negyedik hátlapi szenzorról sem sok infó áll rendelkezésre, de a Zoom Editionből logikusan következik, hogy optikai zoommal és esetleg képstabilizátorral felszerelt kamerát is mellékelnek a 64 megapixeles főkamera, a 8 megapixeles ultraszéles és a 2 megapixeles mélységszenzor mellé. A megnövelt akkumulátorkapacitás (4700 mAh) és a 33 wattos gyorstöltés is az előrelépések listájára írható az alapmodellhez képest.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés