Még nincs is K30 Pro, mégis szétkapták

A holnap érkező csúcskészülék többek között két 64 megapixeles kamerát és méretes hőelvezető rendszert kínál.

Hirdetés

A K30 Pro lehet a Redmi következő, felsőbb kategóriás sikerterméke, persze sok múlik majd a Snapdragon 865-tel és 5G modemmel szerelt phablet árazásán, illetve a mobilok iránti keresleten ezekben a nehéz hónapokban. Akad mindenesetre olyan, aki már hozzájutott egy példányhoz, ám ahelyett, hogy hagyományos tesztet választott volna, inkább szétszedte a készüléket kamerája előtt.

A hátlap eltávolítása után (ami minden bizonnyal kívánt némi hevítést) viszonylag könnyen hozzá lehet férni a komponensekhez, így például a két optikailag stabilizált hátlapi kamerához. Errefelé egyébként összesen négy lencse lesz, kettő mögött 64 megapixeles szenzorral a tippek szerint.

A K30 Pro hatékony hőelvezetést ígér
A K30 Pro hatékony hőelvezetést ígér (forrás: GSM Arena)

A méretes telep 4700 mAh-n állhat meg, a házon belül pedig jól látható a többelemes hőelvezető rendszer, amely meleg időben és játék közben tarthatja megfelelő hőmérsékleten a kulcsfontosságú hardverelemeket. A Snapdragon 865-höz várhatóan egy rakás LPDDR5 RAM és méretes UFS tároló tartozik majd – az, hogy milyen kombinációban és végfelhasználói áron, holnap fog kiderülni Kínában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Előzmények

Hirdetés