Már csak be kell mutatni a Meizu M5s-t

Január végére vártuk, de ismeretlen okok miatt késik a Meizu M5s, ami látszólag készen áll arra, hogy debütáljon a piacon. A rendkívül barátságos árcímkével ellátott alsó-középkategóriát képviselő mobilba MediaTek MT6753 lapka kerül, de legkomolyabb, még mindig olcsó változata 4/64 gigabájtos tárolóegységekkel csábíthat vásárlókat a céghez, ami tavaly 22 milliós leszállítási adatot közölhetett okostelefonok terén. A fotókon látható telefon egy várhatóan középre pozicionált darab, 3 GB RAM és 32 gigabájtos belső tároló párosával, de egyébként teljesen azonos paraméterekkel.

A Meizu M5s "természetes közegében" A Meizu M5s "természetes közegében"
A Meizu M5s "természetes közegében" [+]

Továbbra is 5,2 hüvelykes HD kijelzőre, 1,3 GHz-re skálázott nyolcmagos processzorra, 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerára, illetve 2930 mAh kapacitású akkumulátorra számíthatunk a készülék kapcsán, kínai alapára körülbelül 30 000 forint körüli összeg lehet, Indiában kicsit vaskosabb árcímkére számíthatunk, minimum 40 000 forintnak megfelelő rúpiáért lehet majd megvenni a kis Meizut.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Megjelenési dátumot kapott a Meizu M5s

    Ma nem csak a Meizu M5s fotója szivárgott ki, de a gyártó hivatalosan is közzétette a bemutatás dátumát.

  • Bemutatkozott a Meizu M5s

    Menetrendszerűen rántották le a leplet a Meizu M5s-ről. Már voltak fogalmaink arról, mire számítsunk, bár a specifikáció még mindig nem teljes.

Előzmények

  • Ilyen lesz a Meizu M5s?

    A teljesítményteszt eredmények után képek is érkeztek a várhatóan hamarosan bemutatkozó Meizu készülékhez.

  • Az m5s-sel indítja 2017-et a Meizu

    Január 27-én bemutatót tart a tavaly 22 millió okostelefont útnak indító Meizu. Már tipp is érkezett a főszereplő személyére: egy telefon lesz.

  • A Geekbench is lebuktatta a Meizu M5S-t

    A kínai gyártó idei első készüléke nem hoz forradalmi újdonságot, viszont igazolhatja azt a kiszivárgott roadmapet, amin elég sok érdekesség van.

  • Frissítve! Képen a rejtélyes Meizu X

    A november 30-ai bemutató előtt folyamatosan érkeznek az információk a Meizu rejtélyes készülékéről, most például egy valódi fotó került elő.

Hirdetés