A Geekbench is lebuktatta a Meizu M5S-t

Alig telt el néhány hónap a Meizu M5 bemutatása óta, de máris jöhet a frissített változat. Hardveresen nem tűnik komolynak a váltás, hiszen az alapmodell rendszermemóriája látszólag marad 2 gigabájt, és a MediaTek MT6753 is szinte ugyanazokat az eredményeket hozza az 1,3 GHz-s Cortex-A53 processzorával, mint az eredeti változat MT6750-e. A TENAA és a 3C publikációi alapján az is valószínű, hogy a kijelzőn és az operációs rendszer verzióján sem változtatnak, azonban várhatunk egy 4/64 gigabájtos csúcskiadást az eredeti 3/32-eshez képest.

Az MT6753-as újdonság értelemszerűen nem dönt rekordot a processzor teljesítményét mérő szoftverben
Az MT6753-as újdonság értelemszerűen nem dönt rekordot a processzor teljesítményét mérő szoftverben [+]

Az aprócska modellfrissítésnél azonban komolyabb ütőkártyákat is tartogathat erre az évre a Meizu, valószínű, hogy hihetünk annak a kiszivárgott roadmapnek, ami februárra jelölte az M5S érkezését, és a rendszerchipjét is jól meghatározta.

Ha az M5S nem is kirívóan érdekes, idén még számíthatunk érdekességekre
Az M5S persze nem kirívóan érdekes, de idén még számíthatunk különlegességekre [+]

Néhány hónapnyi szünet után, júniusban érkezhet a Helio X30-cal szerelt Pro 7, egy hónappal később a Helio P25-ös MS-t várhatjuk, szeptemberben a Helio P30-as MX7, októberben pedig a Helio P20-as M6 Note kerülhet bemutatásra. Az év végét egy Snapdragon 626-os, M szériás, kedvező árú modellel teheti érdekessé a cég, addig azonban még rengeteg idő van hátra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Két telefont is várhatunk holnap a Meizutól

    A gyártó holnap fogja bemutatni az m5 phablet variánsát, de úgy tűnik, még egy készülékre számíthatunk az idei utolsó rendezvényen.

  • Képeken a Meizu m5 note

    Legalábbis vannak képek, amikről azt állítják, hogy az m5 note van rajtuk, és vannak ismert paraméterek, de mintha már láttuk volna ezeket valahol.

Hirdetés