Bemutatkozott a Meizu M5s

A tavaly bemutatott Meizu M5 modellfrissítése a várakozásoknak megfelelően ma mutatkozott be, bár a részleteket egyelőre a Meizu hivatalos Twitter oldaláról kell összevadászni, mert a készülék termékoldala még nem elérhető. Olyan nagy változás egyébként nem történt, de a 18 wattos gyorstöltés integrálása egy belépő árszintű készülékbe azért elég figyelemfelkeltő, így a 3000 mAh-s telepet 10 perc alatt lehet nulláról majdnem 20%-ra tölteni.


[+]

Az 5,2 hüvelykes, 2.5D kialakítású, HD felbontású IPS panel ezúttal eloxált, homokfúvott fém házba került, az érintésérzékeny mTouch ujjlenyomat-olvasó a megszokott helyén, fizikai Home gomb formájában az előlapon keresendő. Az alapmodell 3 GB rendszermemória mellett választható 16 vagy 32 GB-os tárhellyel, ami 128 GB-ig bővíthető microSD kártyával. A lapkakészletről nem sokat árultak el, mindössze annyit, hogy 64 bites, A53 architektúrájú nyolcmagos SoC került bele, a benchmarkok adatbázisából valószínűsítjük, hogy a MediaTek MT6753-as központi feldolgozóegységéről van szó.


További képek a galériában!

A Meizu M5s szintén mozgáskövető auofókusszal felvértezett, 13 megapixeles főkamerája f/2,2 rekeszértékkel bír, a hátlapon kéttónusú LED villanóval kiegészítve. Az előlapi modul maradt 5 megapixel. Az ezüstben, aranyban és rózsaaranyban elérhető készülék két SIM kártyát kezel, sajnos a hálózati kompatibilitást még nem tudjuk pontosan, VoLTE viszont biztosan van. Az árát szintén nem részletezték (még), viszont az előzetes értesülések szerint ez Kínában nem lesz több, mint 30 000 forintnak megfelelő helyi valuta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Komoly az érdeklődés a Meizu M5s-re is

    Ismét érkezett Kínából egy előregisztrációs adat: több mint négymillió visszajelzés érkezett a vásárlási szándékkal kapcsolatban.

  • Újabb Meizu kapott hitelesítést

    Az előirányzat szerint összesen hat készülékre számíthatunk idén a kínai gyártótól, most egy újabb specifikációt hagyott jóvá a TENAA.

  • Tablettel készül a Meizu

    Aki a Flyme OS-t táblagépen szeretné látni, az örülhet a hírnek, hogy nyolchüvelykes kijelzővel szerelt eszközön dolgozik a kínai cég.

  • Megérkezett a Meizu M5c

    A Meizu kedvező árú, ugyanakkor korrekt felszereltségű termékvonalának újabb tagja mutatkozott be, mellesleg káprázatos színekben.

Előzmények

  • Megjelenési dátumot kapott a Meizu M5s

    Ma nem csak a Meizu M5s fotója szivárgott ki, de a gyártó hivatalosan is közzétette a bemutatás dátumát.

  • Már csak be kell mutatni a Meizu M5s-t

    Középkategóriás kínai mobilról ritkán érkezik annyi információ, benchmark-eredmény, render és sajtófotó, mint a Meizu idei első újdonságáról.

  • A Geekbench is lebuktatta a Meizu M5S-t

    A kínai gyártó idei első készüléke nem hoz forradalmi újdonságot, viszont igazolhatja azt a kiszivárgott roadmapet, amin elég sok érdekesség van.

  • Bemutatkozott a Meizu m5

    Ahogy az várható volt, bemutatkozott a cég új belépőmodellje, ami Kínában 30 ezer forint alatti összegért vihető haza, mellé pedig elég gazdag felszereltséggel bír.

Hirdetés