Magyarországra is jön a Honor 9A

Remek üzemidőre számíthatunk a belépőmodelltől, ám a kizárólag HMS-támogatás ennek a készüléknek is versenyhátrányt jelent.

Okostelefonos vonalon a Honor értelemszerűen a Huawei-féle problémakörrel, a Google-licensz hiányával küzd, így aztán az eddig megszokottnál jóval komolyabb energiákat tesznek az egyéb okoseszközök fejlesztésébe, forgalmazásába és frissítésébe is. Legfrissebb bejelentésük alapján a Magic Watch 2 mostantól még több, összesen 100-ra bővült sportmódot támogat, a Magic Earbuds pedig egyedileg állítható zajszűréssel bővül.


[+]

Új telefon is érkezik, már a HMS-éra szülöttjeként. A Honor 9A egy belépőmobil, 720 x 1600 pixeles, 6,3 hüvelykes kijelzővel, 12 nanométeres, jó öreg Cortex-A53 alapú Helio P22 rendszerchippel, PowerVR GE8320-as grafikaiegységgel, és Android 10 alapú, de kizárólag HMS-szolgáltatásokkal ellátott Magic UI felülettel. 3/64 GB-os  tárolócsomag.

[+]

A microUSB-s mobil hátlapja és oldalkerete műanyag, a főkamera 13 megapixeles, f/1,8-as, Full HD-s rögzítési lehetőséggel, mellette 5 megapixeles ultraszéles, 120 fokos látószögű kamera dolgozik. Az előlapi kamera 8 megapixeles. Üzemidőből jó eséllyel lesz bőven, hiszen ehhez a nem túl acélos specifikációhoz 5000 mAh kapacitású akkumulátor tartozik. Harmadik negyedévtől leht majd kapni itthon, az árát még nem tudjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Huawei P40 lite - kényszerpályán

    Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.

  • Huawei Nova 5T - álruhában

    Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

Hirdetés