LG teleppel érkezhet a Note7 folytatása

A Samsung pár napja végzett a remek értékeléseket kapó, ám a kigyulladó akkumulátorok miatt végül visszahívott és elkaszált Galaxy Note7 vizsgálatával, írja a The Korea Herald. A publikum előtti magyarázatig azonban még akad tennivaló: a napilap szerint előbb megküldi az óriásvállalat az eredményeket olyan független laboratóriumoknak, mint a Korea Testing Laboratory vagy az UL.

 Samsung Galaxy S6 edge
Ha üzletről van szó, a legnagyobb riválisok is összedolgozhatnak [+]

A The Korea Herald azt is tudni véli, hogy ki gyárthatja a jövő nyáron esedékes Galaxy Note8 akkumulátorait: a Samsung állítólag előrehaladott tárgyalásokat folytat nagy hazai riválisával, hogy az LG Chem szállítsa ezeket a telepeket. A névtelenséget kérő forrás szinte biztosra veszi, hogy az egyezség megköttetik, de miért olvasni már most a Note8 akkumulátoráról? A publikáció szerint legalább hat hónapot igényel egy telep megtervezése, tesztelése és legyártása, a korai felkészülés pedig biztosíthatja, hogy a Note7 akkumulátorügye jövőre ne ismétlődjön meg.

Előzmények

  • Frissítve! Galaxy blog: A Note7 készülékváltás program elkezdődött

    Október 14-én ismét frissítette a Samsung Magyarország a Galaxy Note7 csereprogramjának az útmutatóját, így teszünk mi is.

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

Hirdetés