LG G3 beharangozó érkezett

Hirdetés

Az LG május 27-én mutatja be idei termékpalettájának legnagyobb dobását, mely formaterv, anyaghasználat és műszaki felszereltség terén egyaránt az idei év legjavát vonultatja fel. Az alant látható hivatalos beharangozó videó jól láthatóan megerősíti a szálcsiszolt fémburkolat és az áttervezett kamera elrendezést, mellyel lényegében megerősítést nyert a korábban megszellőztetett sajtóképek és élőfotók eredetisége. Az LG G3 a globális piacokon is elérhető készülékek közül elsőként kínál majd QHD felbontású, azaz 1440 × 2560 képpontos kijelzőt, mely mellé várhatóan3 GB operatív memória is rendelkezésre áll.

Az LG idei csúcsmodellje az előzetes információk szerint jóval erősebb lesz a Samsung Galaxy S5-nél, miközben külsőre a HTC One fémes-hűvös prémium hatását idézi. Egyes források szerint valójában nem alumíniumból, hanem csupán fémes hatást keltő műanyagból készült, de az igazság valószínűleg majd csak a hivatalos premier során derül ki. Az LG mellett a Samsung is gőzerővel dolgozik egy újabb prémium modellen, mely a Galaxy S5 alapjaiból építkezik ugyan, de a pletykák szerint nagyobb felbontású megjelenítővel, fürgébb processzorral és nem utolsósorban fémes burkolattal debütálhat.

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Azóta történt

Előzmények

 • Sajtóképen az LG G3

  A számos kémfotó és puzzle részlet után végül hivatalos sajtóképen is felbukkant az LG rövidesen debütáló csúcsmobilja.

 • Strapabíró tokban az LG G3

  A víz- és porálló burkolata mellé strapabíró gumi védőtokot is kaphat az LG idei csúcsmobilja.

 • Újabb LG G3 képernyőfotók érkeztek

  A frissített menürendszer mellett a QHD felbontást is megerősítették a dél-koreai vállalat csúcsmodelljének legújabb képernyőfotói.

Hirdetés