Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Újabb LG G3 képernyőfotók érkeztek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A frissített menürendszer mellett a QHD felbontást is megerősítették a dél-koreai vállalat csúcsmodelljének legújabb képernyőfotói.

Hirdetés

Míg a feltörekvő kínai gyártók zöme gőzerővel dolgozik a 2560 × 1440 képpontos megjelenítők bevetésén, addig a mobiltelefónia óriásai egyelőre a Full HD panelek mellett tették le a voksot. Az LG rövidesen érkező csúcsmodellje kapcsán azonban már korábban is hallani lehetett a QHD felbontás bevetéséről, melyet a folyamatosan érkező képernyőfotók áradata is megerősíteni látszik. A készülék persze nem csak extrém finom rajzolatú megjelentőjével, hanem bivalyerős processzorával is igyekszik kitűnni a tömegből, így a dél-koreai vállalat kénytelen megvárni a Qualcomm legerősebb processzorának érkezését.


[+]

Az LG G3 nemrég megszellőztetett japán változata már korábban megerősítette az 5,5 hüvelykes QHD felbontású panel használatát, mely meghajtásáról egy Snapdragon 801 processzor fog gondoskodni. A 2 GB operatív memóriával, 32 GB belső tárhellyel és 3000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt LG isai FL további érdekessége a víz- és porálló burkolat alkalmazása lehet, vagyis a Sony és a Samsung után az LG is strapabíróbb csúcsmodellel fog előrukkolni.


[+]

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.