LG G3 – beárazva

Az LG május 27-én, azaz holnap fogja hivatalosan bemutatni az idei évre szánt legnagyobb dobását, mely a hagyományoknak megfelelően elsőként a saját régiójában kerül forgalomba. A számos megszellőztetett információnak köszönhetően a készülék legtöbb műszaki paramétere és formaterve is leleplezésre került, az egyetlen hiányzó láncszem már csupán az ár, melyet az LG által üzemeltetett dél-koreai szolgáltató idő előtt napvilágot látott termékoldala leplezett le.

A 650 000 dél-koreai won, vagyis nagyjából 141 000 forintos kezdőár a felszereltség és a konkurens modellek árazása ismeretében igen kedvezőnek tűnik, de persze közel sem biztos, hogy a nemzetközi változat esetén ugyanilyen összegre lehet számítani. A 146,3 × 74,6 × 8,95 milliméteres LG U specifikációja az adatlap szerint az előzetes pletykákkal összhangban van, így az 5,5 hüvelykes QHD kijelző, optikai stabilizátorral ellátott 13 megapixeles kamera, Snapdragon 801 processzor, 3 GB RAM és 3000 mAh kapacitású akkumulátor jelenléte is biztosra vehető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Sajtóképeken az LG G3

    Minden árnyalatában megmutatta magát az LG rövidesen leleplezésre kerülő csúcsmobilja.

  • LG G3 beharangozó érkezett

    A dél-koreai gyártó hivatalos kisfilmjében látható apró részletek is alátámasztják a korábban megszellőztetett fotók eredetiségét.

  • LG Isai FL – G3 Japánnak

    A világon elsőként a KDDI kínálatában lesz elérhető az LG idei G-szériás csúcsmodelljének kissé átalakított változata.

  • Újabb LG G3 képernyőfotók érkeztek

    A frissített menürendszer mellett a QHD felbontást is megerősítették a dél-koreai vállalat csúcsmodelljének legújabb képernyőfotói.

Hirdetés