Strapabíró tokban az LG G3

Hirdetés

Az LG várhatóan május 27-én mutatja be az idei évre tervezett legerősebb készülékét, mely minden részletében tökéletesen követi a csúcsmodellek receptkönyvének 2014-es fejezetét. A G3 legnagyobb dobása az 5,5 hüvelykes QHD, vagyis 1440 × 2560 képpontos megjelenítő használata lehet, mely eddig csupán néhány feltörekvő kínai gyártó csúcsmodelljében bukkant fel. A dél-koreai gyártó oldala által is nemrég megerősített víz- és porálló burkolat mellett az alábbi kép alapján egy strapabíró gumi védőtokra is számítani lehet, mely a kisebb fizikai behatásoktól is képes lesz megóvni a készüléket.

Műszaki paramétereket tekintve szintén előremutató ajánlatnak tűnik, hiszen az előzetes információk szerint 16 megapixeles kamera, Qualcomm Snapdragon 801 processzor, 3 GB RAM és 3000 mAh kapacitású akkumulátor használatára is számítani lehet. Az LG csúcsmodelljéből idén egy azonos méretű, de visszafogottabb felszereltségű változat is készül, mely „csupán” Full HD kijelzővel érkezik. Ezen kiadásról D855 modellszámmal korábban több alkalommal is hallani lehetett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Sajtóképen az LG G3

    A számos kémfotó és puzzle részlet után végül hivatalos sajtóképen is felbukkant az LG rövidesen debütáló csúcsmobilja.

  • LG Isai FL – G3 Japánnak

    A világon elsőként a KDDI kínálatában lesz elérhető az LG idei G-szériás csúcsmodelljének kissé átalakított változata.

  • QHD kijelzők gyártásába kezd az LG

    A G3 japán változatának leleplezését követően a dél-koreai vállalat megerősítette az extrém felbontású kijelzőinek sorozatgyártásának kezdetét is.

  • LG G3 beharangozó érkezett

    A dél-koreai gyártó hivatalos kisfilmjében látható apró részletek is alátámasztják a korábban megszellőztetett fotók eredetiségét.

Előzmények

Hirdetés