Hirdetés

LG blog: Optimus LTE II beharangozó

Alig jelent meg az Optimus 4X HD, az LG tovább emelte a tétet. Az egyelőre csak Dél-Koreában elérhető Optimus LTE II személyében a gyártó jelenlegi csúcstelefonját tisztelhetjük: az Optimus LTE II a világ első olyan készüléke, melyben 2 GB RAM található.

A hardveres specifikációk egy igen komoly telefon képét festik a felhasználó elé. A borítás alatt egy negyedik generációs Qualcomm Snapdragon MSM8960 lapkakészlet duruzsol, melyben egy kétmagos, magonként 1,5 GHz-es processzort és egy Adreno 225 grafikus gyorsítót tartalmaz. A 16 GB kapacitású (microSD-vel bővíthető) belső háttértár mellett fontos kiemelni, hogy a készülék 2 GB kétcsatornás RAM-mal van szerelve.

Az előlapon az Optimus 4X HD-ből már ismerős True HD IPS panel feszít, a 4,7 hüvelykes képátlójú kijelző felbontása 1280 x 720 képpontos, az 550 nit fényerő miatt napfényben is viszonylag jól látható a kép. Az előlapon egy 1,3 megapixeles kamera található, a hátlapon pedig egy 8 megapixeles autofókuszos fényképező feszít, mely akár FullHD felbontású videók rögzítésére is alkalmas. A hátlap alatt egy 2105 mAh kapacitású SiO+ akkumulátor található, melyet néhány konkurens megoldással ellentétben cserélni is lehet.

Az Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel piacra kerülő készülék természetesen az LG által karban tartott Optimus UI 3.0-val és QuickMemóval érkezik. A névben szereplő LTE betűk pedig egy 4G-modem jelenlétét sejtetik, mely mellé a szokásos WiFi (802.11a/b/g/n), Bluetooth (4.0), NFC és MHL támogatottság is jár. A készülék nemrég debütált a dél-koreai szolgáltatóknál, az európai premierről jelenleg nincs információnk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés