2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Szponzorunk

LG blog: Körbenéztünk az LG-nél a CES-en

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Forgattunk egy rövid videót a dél-koreai gyártó standjánál, hogy megmutassuk, milyen termékeket állítottak ki a Las Vegas-i eseményen. Volt mobiltelefon, tablet, TV, hűtő, mosógép és porszívó is.

A Las Vegasban megrendésre kerülő CES, azaz Consumer Electronics Show a mobilos vonal mellett a technológiai újdonságokról is szól, amik sokszor már-már elképzelhetetlenül futurisztikusnak tűnnek. Az LG nem csak az új K-sorozat modelljeivel, vagyis a K7-tel és a K10 hívta fel magára a figyelmet, hanem a prémium szegmensbe szánt Signature termékcsaláddal is. Ebbe egyébként többféle érzékelővel ellátott hűtő, a mosást új szintre emelő mosógép, valamint egy mindössze 2,57 milliméter vékony (ez olyan, mint ha négy bankkártyát lapjával egymásra helyeznénk) TV, levegőtisztító, sütő és mosogatógép tartozik.

Természetesen ezek az újdonságok mind-mind a nagyközönség számára is megtekinthetőek voltak, mi pedig igyekeztünk egy rövid bemutatót videót készíteni arról, hogy a dél-koreai gyártó hogy rendezte el ezeket, illetve hogy pontosan még milyen érdekességeket lehetett még látni. A vezeték nélküli porszívó például kifejezetten ilyen találmány volt, plusz szerepeltek még a listán korábban bemutatott tévék, konyhai eszközök, és hatalmas OLED TV fal, ami előtt folyamatosan elég nagy tömeg gyűlt össze.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.