CES 2016: Megnyomogattuk az LG K7-et

Hirdetés

Az LG-nél egy új terméksorozattal indították a 2016-os évet, a K10 mellett (amit elvileg holnap közelebbről is szemügyre veszünk) a K7 is leleplezésre került. A készülék az alsó kategóriában száll versenyre, hiszen az előlapon egy 5 hüvelykes, mindössze 480 x 854 képpont felbontású kijelző terül el. Ennek ellenére nem tűnt pixelesnek a megjelenítő, a fényereje pedig kifejezetten rendben volt.


[+]

A dél-koreaiak modellje kétféle változatban kerül piacra, a 3G-s termékben egy 1,1 GHz-es, a 4G-sben pedig egy 1,3 GHz-re skálázott négymagos processzor dolgozik, szerencsére az LTE-snél gyártó nem spórolt a RAM-mal, hiszen 1,5 GB került a telefonba, a belső tárhely mérete 16 GB. A 3G-s eszköz ennél egy kicsit visszafogottabb, ugyanis 8 GB-os tárolóegységgel és 1 GB-nyi rendszermemóriával rendelkezik. A kiállított kütyü sebessége megfelelő volt, nem produkált különösebb lassulást.


[+]

A K7 nem túl méretes mobil, 143,6 x 72,5 x 8,9 milliméteres dimenziókkal hívja fel magára a figyelmet, kézbe fogva egész kényelmes, egy ujjal könnyedén használható. A hátlapra egy 5 megapixeles szenzor kerül, a burkolat alatt pedig egy 2125 mAh-s akkumulátor próbálja kiszolgálni a telefon tulajdonosát.


[+]

Utazásunkat az LG támogatta

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés