Hirdetés

LG blog: 21 díjat nyert a gyártó a CES-en

A Las Vegasban megrendezett CES kiállításról egy sereg díjjal térhetett haza az LG, portfóliójuk több tagját elismerte a Consumer Technology Association (CTA, korábbi nevén Consumer Electronics Associate). Összesen 10 kategóriában kaptak díjakat, többek között a háztartási kiegészítőknél, a hardvereknél, az okos otthonban, a viselhető technológiáknál, a fejhallgatóknál, valamint az okostelefonoknál és az azokhoz kapcsolódó kiegészítőknél is.

Az alumínium oldalkeret prémium minőséget kölcsönöz a mobilnak
LG V10

CES 2016 Innovációs Díjat kapott többek között az általunk is tesztelt V10-es okostelefon, aminek kapcsán a gyártó sajtóközleménye kiemeli a gazdag multimédiás felszereltséget, az ikonikus dizájnt, a dupla előlapi kamerát, valamint a manuális videórögzítési módot. Telekommunikációs szempontból fontos, hogy elnyerte a zsűri elismerését az LG Watch Urbane 2nd Edition, amely elődjéhez hasonlóan egy olyan Android Wear operációs rendszerrel szerelt okosóra, amelyik magában is képes csatlakozni a mobilhálózatokra, ez pedig ugyebár viszonylag ritka. Nem újdonság a tavaly szeptemberi IFA-n bemutatott LG Rolly Keyboard, ennek ellenére Amerikában kapott egy díjat, mint az iparág első jó minőségű, feltekerhető vezeték nélküli billentyűzete. A koreaiak szemmel láthatóan nagyon büszkék, hogy a 77 hüvelykes, 4K felbontású OLED-televíziójukat is elismerték Las Vegasban, aminek kapcsán az elegáns külsőt ennél a terméknél is kiemelik, de sajtóközleményük viszonylag bőven ír a TWIN Wash with SideKick névre hallgató mosó- és szárítógépről is.

Az LG elkötelezett abban, hogy innovációval ágyazza ki a jobb élet felé vezető utat, a 2016-os CES kiállításon, 10 kategóriában kapott díjak pedig azt bizonyítják, hogy be is váltjuk a márkánk ígéreteit.” - mondta William Cho, az LG Electronics USA ügyvezetője és elnöke. „A formabontó OLED TV-nktől az úttörő TWIN Wash-ig bezáróan minden termékünk bizonyítja, hogy az LG továbbra is olyan termékeket készít, amelyek könnyebbé teszik a felhasználók életét.” Az LG termékeit egyébként 2004 óta több mint 170 Innovációs Díjjal jutalmazták a CES-en; a mostani termékekről bővebben ide kattintva lehet tájékozódni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG blog: tekerd fel a billentyűzeted!

    Varázslatosan kis helyen elfér az LG teljes értékűnek tűnő Bluetooth billentyűzete, ha fix helyet találunk neki, akkor nagyon jól is használható.

Előzmények

  • LG blog: Körbenéztünk az LG-nél a CES-en

    Forgattunk egy rövid videót a dél-koreai gyártó standjánál, hogy megmutassuk, milyen termékeket állítottak ki a Las Vegas-i eseményen. Volt mobiltelefon, tablet, TV, hűtő, mosógép és porszívó is.

Hirdetés