Március végén érkezik hazánkba a Xiaomi Mi 11

A nemzetközi premierrel egy időben az itthon elérhető memóriaopciókra, megjelenési dátumra és árakra is fény derült.

A Xiaomi ma mutatta be a Mi 11-et a nemzetközi piac számára, ami annyiban jelent új információt, hogy itthon konkrétan mikor vehetjük le a hivatalos viszonteladók virtuális vagy hagyományos polcairól, illetve mennyit kell fizetni az itthon forgalomba kerülő verziókért. A specifikáció változatlan, így nálunk is UFS 3.1-es belső tárhellyel, LPDDR5 RAM-okkal és Snapdragon 888-as szettel támad a Xiaomi csúcsmodelljének alapváltozata.


[+]

A QHD+ felbontású, 120 Hz-es, 6,81 hüvelykes, HDR10+ AMOLED panellel szerelt készülék 108 megapixeles főkamerával, 13 megapixes ultraszélessel és egy 5 megapixeles telemakró egységgel, illetve 55 wattos vezetékes töltéssel hívja fel magára a figyelmet, amihez 50 wattos vezetékmentes megoldás is jár. Természetesen adott az 5G modem, a WiFi 6, a Bluetooth 5.2-es verziószámú, a sztereó hangszórókat pedig a Harman Kardon fémjelzi. A kijelzőbe egy meglehetősen apró, de 20 megapixel felbontású kamera lyukad, a panelbe integrált ujjlenyomat-olvasóba pedig pulzusszenzor is jutott.

Az egyelőre Android 10 alapú MIUI 12-vel dolgozó készülék viszont már nem ismeretlen, sokkal relevánsabb infó, hogy a hivatalos hazai forgalmazásból származó eszközökre az új jótállási feltételeknek megfelelően három év garancia vonatkozik, amit a Xiaomi 12 hónap kijelzőgaranciával fejel meg.

Ha a Gorilla Glass Victusszal védett kijelző egy éven belül megsérül, akár a felhasználó konkrét hibájából kifolyólag, a gyártó térítésmentesen vállalja a javítást. És a lényeg: a Xiaomi Mi 11 itthon két verzióban, mindkét esetben dual SIM támogatással lesz elérhető 8/128 GB-os memóriacsomaggal 299 ezer forintért, míg a 8/256 GB-os variáns 319 ezer forintba kerül, az árak pedig magukban foglalják az 55 wattos hálózati adapter is. A készülék március végétől lesz megvásárolható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés