Lesz új Mi Mix, de nem az Alpha folytatása

A körbetekert kijelzős telefon végül nem kerül tömeggyártásba, a Xiaomi viszont nem tett le a különleges dizájnvonalról.

Már az első Mi Mix meghökkentett bennünket, aztán a hagyományos, hajlíthatatlan házra körbecsavart kijelzős Mi Mix Alphától a szavunk is elállt. Nem mintha a dolognak sok értelme lett volna, kicsit olyan volt a termék, mintha a Huawei Mate Xs-t csak csukva, telefonként lehetne használni.

Kezünkben az első Mi Mix, ami azért nem egészen így nézett ki a kozmetikázott renderképeken
Kezünkben az első Mi Mix, ami azért nem egészen így nézett ki a kozmetikázott renderképeken [+]

Néhány darabhoz a legszerencsésebbek hozzájuthattak, ám gyártósori nehézségek miatt nagy számban végül soha nem rendelt belőle a gyártó, amely idő közben két helyen összecsukható készüléket demózott, bár egyelőre abból se lett végtermék. Lei Jun egy wiebós blogbejegyzésben elmondta: ugyan az Alpháról és a körbetekerős dizájnról letettek, a Mi Mix vonalról viszont nem, a következő modellre ugyanakkor a kapcsolódó technológiák kiforrásáig várni kell.


A Mi Mix Alphából nem lett tömegtermék [+]

Csak spekulálni lehet, pontosan mire gondol a Xiaomi társalapítója, mindenesetre a hajlítható ketyere hasonló okokból maradt prototípus fázisban, és nem feltétlenül baj, ha csak akkor dobnak piacra egy formabontó eszközt, ha az megüt egy bizonyos minőségi és tartóssági szintet. Jun azt is elmondta: lesz a későbbiekben házi fejlesztésű Surge mobilchip, ám ennek a részleteibe se folyt bele. Holnap talán kicsit bőbeszédűbb lesz, amikor a Mi 10 Ultra Kínában bemutatkozik.

Azóta történt

Hirdetés