A Mi Mix visszatér

Négy nap múlva leplezi le a széria legújabb tagját a Xiaomi, vélhetően ez lesz a gyártó első hajlítható mobilja.

Március 29-én kerül megrendezésre az a Xiaomi-esemény, amin az Mi 11 Pro, illetve a két kijelzős Mi 11 Ultra kerülhet leleplezésre, ám a cég legújabb posztja alapján nem csak ezekre, hanem az új Mi Mixre is számítanunk kell. Nem biztos, hogy konkrét bejelentésre is számíthatunk, a megfogalmazás nagyjából úgy fordítható, hogy a Xiaomi „beszélgetni fog az új Mi Mixről", mindazonáltal nincs teljes homály azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk.


[+]

A SparrowsNews fotói korábban már mutattak egy nem működő prototípust, ami egy, a Fold-vonalhoz hasonlítható, tehát könyvszerűen nyíló, kívül kisebb, belül nagy kijelzős eszközt rejthetnek.

(forrás: SparrowsNews) [+]

A Mi Mix-széria egyébként mindig is az extrémebb koncepciókat valósította meg, a nyújtott, kávamentes kijelzőjű első széria nagyon különleges volt 2016-ban, de a csúsztatható Mi Mix 3 sem volt egészen hagyományos, nem beszélve az egész készüléken körbefutó kijelzőjű Mi Mix Alpha lenyűgöző koncepciójáról. Úgyhogy a hajlítható Xiaomi szinte egész biztosan ebbe a vonalba kerül, és hogy pontosan mit fog nyújtani, arról 4 nap múlva már biztosan többet fogunk tudni.

Borítókép: Mi Mix Alpha

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés