Kamerák előtt pózol a Moto 360 és töltője

Egy Android Wear karórát sem övezett akkora érdeklődés, mint amilyenben a Motorola Moto 360 részesült, ami nem csoda, hiszen az eszköz veszettül jól néz ki, és egy-két olyan tulajdonsággal is rendelkezik, amelyekkel riválisai nem. Ilyen ugyebár a kör alakú megjelenítő, illetve az előlap alján rejtőzködő fénymérő szenzor, ami a Motorola okosórájának fényerejét állítja a külső viszonyok alapján.

Így néz ki a Moto 360 töltés közben

A Moto 360 vezeték nélküli töltési módszerrel érkezik, ami a most kiszivárgott képek szerint egy mágneses dokkoló segítségével történhet. Az álló kivitel praktikus előnye, hogy a kijelző akkor is könnyedén látható és kezelhető, amikor éppen töltenünk kell, márpedig az LG G Watch kapcsán már mi is megtapasztaltuk, hogy a jelenlegi Android Wear termékek elég rövid üzemidővel bírnak, így naponta legalább egyszer szükséges tápfeszültségre kötni őket.

A Moto 360 töltőjének hátulja

Azt nem tudni, hogy a Moto 360 meddig fogja bírni a napi használat mellett, a töltőfej és a karórán látható töltési sáv mindenesetre igencsak mutatósan néz ki. A készülék azonban a hírek szerint nem lesz túl olcsó, az egyik brit online áruház 200 fontos árat szivárogtatott ki, amely nagyjából 80 ezer magyar forintnak felel meg. Remélhetőleg a készülék hozzánk is ellátogat egy teszt erejéig, mert nekünk is tetszik, amit a képeken látunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés