LCD panellel várható a Google táblagépe

Megjelenési dátum helyett még mindig csak információmorzsák kerülnek elő a Pixel Tabletről. Ezúttal a kijelzővel kapcsolatban.

Hirdetés

A Google nem kapkodja el a Pixel Tablet bemutatóját, de néhány alapinformációra azért már szert tettünk10,95 hüvelykes panellel várt eszközzel kapcsolatban. Ezúttal a kijelző specifikációja került elő, amiből kiderül, hogy a többi Pixel modellel ellentétben a Google táblagépe LCD panelt kap 1600 x 2560 pixel felbontásban. A panelt a China Star Optoelectronics gyártja, a technológiát pedig a Richtek RT4539 LED driver árulta el, ami az LCD panelek háttérvilágításának vezérlését intézi.

Kuba Wojciechowski, a forrás ezen kívül fotókat is prezentál, amin a már ismert kialakítás látható, feltehetően a táblagéphez tervezett multimédiás dokkolóban. A GSMArena azt is tudni véli, hogy a táblagép 8/256 GB-os memóriacsomaggal biztosan elérhető lesz UFS szabványú belső térhellyel, az ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombban lesz keresendő, a hardver alapját pedig az új generációs Tensor G2 szett adja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés