Körvonalazódik a HMD Pulse Pro is

A kiszivárgott információk alapján kedvező áron, és két 50 megapixeles kamerával érkezhet a HMD egyik első saját készüléke.

Láthattuk már a napokban a HMD Pulse renderképeit, illetve kiszivárgott információ arról is, hogy a Pulse mellé Pro és Pro+ változat is készül a HMD-nél. Most a 91Mobiles jóvoltából láthatunk renderképeket a Pulse Pro modellről, illetve szinte a teljes specifikációs listát és árazást is megismerhetjük. Kezdjük is ezzel: 179 eurós áron nyit majd a lap információi szerint a készülék Európában a piacokon, ezért az árért 6 GB operatív memóriával és 128 GB-os beépített flash tárolóval.

A dizájn a Nokia X30 5G-ből kölcsönöz kicsit négyzetességével, bár a kijelző körüli káva a képek alapján a Pulse Pro előlapján hangsúlyosabb. Állítólag 6,56 hüvelykes IPS LCD kijelző kerül a telefonba, ám ekkora méretben a 720 x 1480 pixeles felbontás nem a legideálisabb még akkor sem, ha 90 Hz-es frissítés társul hozzá. Elöl találjuk az egyik 50 megapixeles kamerát is a kettőből, a kijelző felső részébe lyukadó szelfigyártó egység az.

Erre a készülékre hivatkozhattak korábban Legend vagy Legend Pro néven az internetre felkerült adatok alapján
Erre a készülékre hivatkozhattak korábban Legend vagy Legend Pro néven az internetre felkerült adatok alapján (forrás: 91Mobiles) [+]

A második természetesen a hátlapon van, a második lencse egy 2 megapixeles mélységérzékelőt rejt. A készülékház 192 gramm és IP52-es védelmet kapott úgy is, hogy az USB-C csatlakozó mellett a 3,5 mm-es audio csatlakozó is megmaradt. A beépített 5000 mAh-s akkumulátor előbbin keresztül tölthető, vezeték nélküli töltésre ezen az árponton nem érdemes számítani. És gonosz módon mondhatjuk azt is, hogy valószínűleg kiemelkedő sebességre vagy használati élményre sem kell számítani, lévén a 2019-es 12 nanométeres Unisoc Tiger T606 rendszerchip kerül a pletykák szerint a telefonba, ami két 1,6 GHz-re skálázott Cortex-A75 és hat ugyanilyen órajellel dolgozó Cortex-A55 magjával nem nevezhető egy erőgépnek.

A megjelenés pontos dátumát egyelőre nem ismerjük, annyit tudunk, hogy kilenc készüléket regisztrált saját neve alatt a HMD idén eddig, az előre vetített ütemtervük alapján pedig a második félév elején várhatók az új telefonok, köztük a Pulse Pro is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés