Ilyen lesz a HMD egyik első készüléke

A Nokia mellett saját brand alatt érkező készülékekkel is készül a HMD, a Pulse egyszerű, belépő szintű modellnek ígérkezik.

Még mindig nem tudunk sokat a HMD új készülékeiről, amelyeket saját brand alatt fognak bemutatni valamikor az idei évben. Egyelőre dizájnkoncepciót láttunk és néhány modellmegnevezést ismerünk. A HMD Legend, Legend Pro és Pro+ mellett érkezik egy Pulse nevű széria is, szintén alap-, Pro és Pro+ verzióval, most ez utóbbi alapkiszerelése mutatta meg magát az OnLeaks és a MySmartPrice exkluzív rendereinek jóvoltából.

[+]

A kék, rózsaszín és fekete színben várható HMD Pulse nem ígér sokat, elvileg a Unisoc T606-os szettjével dolgoznak majd 4 vagy 6 GB RAM társaságában, bár eddig úgy tűnt, ez a lapka a Legend modelleké lesz. Képességeit tekintve mondjuk nehezen lehetne már ez alá menni, a Legend pedig a neve alapján magasabb kategóriás sorozatnak érződik.

[+]

A készülék a HMD ütemterve alapján valamikor a második félév elején várható, jelenlegi értesüléseink alapján 6,56 hüvelykes LCD panellel, 13 megapixeles főkamerával és 5000 milliamperórás akkumulátorral.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés