Hirdetés

2019. március 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Korall kék Mi Note 2 a láthatáron

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizmoChina

Sokan hasonlították a Xiaomi Mi Note 2-t a Samsung idő előtt elhalálozott csúcsphabletjéhez, most az emblematikus szín is erősíti a párhuzamot.

Hirdetés

A Xiaomi csúcsmodellje novemberben került bemutatásra, és már az alapvariációk is sok tekintetben emlékeztettek az akkumulátorproblémák miatt piacról kiesett Samsung Galaxy Note7-re. A fekete és ezüst színvariációban debütáló Xiaomi Mi Note 2 szintén két oldalt ívelt kialakítású, 5,7 hüvelykes OLED panellel bír, majdnem megegyező dimenziókkal és képernyő-előlap aránnyal. A CES-en további három színvariáció (pink, zöld és kék) mutatkozott be, de a jelek szerint készül még egy, nem is akármilyen verzió.


Lei Jun a korall kék Mi Note 2-vel (Galéria megnyitásához katt a képre!)

A Xiaomi alapítójának Weibo posztjaiban felbukkan egy bevallottan Xiaomi Mi Note 2 a Galaxy Note7 legkedveltebb színárnyalatában. A korall kék megoldás olyan népszerű volt, hogy a visszahívás után a Samsung elérhetővé tette az árnyalatot aktuális csúcskészülékei esetében is. A Coral Blue árnyalatú Mi Note 2 Lei Jun kezében tűnik fel svájci sítúrája alatt, mellesleg színben szintén harmonizáló sífelszereléssel. Hivatalos megerősítés még nem érkezett a gyártó részéről, de elég nyilvánvalónak tűnik, hogy számíthatunk a Mi Note 2-re Galaxy Note7 köntösben.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.