Galaxy blog: A sellőlány és az S7 edge esete

Megérkeztek a blue coral, vagyis korall kék S7 edge hivatalos termékfotói.

A Galaxy Note7 kiesésével az S7 és az S7 edge vált a Samsung ünnepi szezonjának csúcsajánlatává, és a különféle visszajelzések szerint igen nagy a gyártó iránti lojalitás azok körében, akik kénytelenek a phabletet visszaszolgáltatni. A BayStreet elemző cég szerint a Note7-es tulajdonosok 70%-a marad a márka, elsősorban az S7 család mellett, amelyre váltva az árkülönbözetét a gyártó megtéríti. A maradék fele, azaz a vásárlók 15%-a ugorhat iOS platformú mobilra, a többiek pedig egy másik márka termékére. A Samsung a maga részéről a blue coral, vagyis korall kék S7 edge variánssal igyekszik az érdeklődést tovább növelni, miközben a profitkiesést emésztgeti. Íme, a hivatalos termékfotók az Ázsiában novembertől elérhető variánsról.

Azóta történt

Előzmények

  • A Note7 legkedveltebb színváltozatába öltözik az S7 edge

    A kiszivárgott kép alapján egyelőre csak az amerikai vásárlók örülhetnek, már ha valóban lesz kék színű S7 edge a képen látható hátlap alatt.

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.