Ezért nem lett végül új 5G-s OnePlus mobil

A társalapító elmagyarázza, miért nem jött még el az idő a második 5G modemmel szerelt Never Settle mobil piacra dobására.

Sok pletyka érkezett a OnePlus 7T, a 7T Pro és a 7T Pro McLaren Edition európai premierje előtt, amelyek javarészt hitelesnek bizonyultak. Hiába emlegettek ugyanakkor egy 5G-s 7T modellt, ilyen végül nem futott be. Ez lehetett volna egyébként a második efféle modemmel szerelt OnePlus készülék a 7 Pro 5G után, amelyiknek a gyártó szerint remek volt az időzítése, hiszen a legelsők között kínálták például az Egyesült Királyság új 5G hálózatán.


A OnePlus 7T család itt van, ám ezúttal 5G változat nélkül [+]

Pete Lau társalapító egy kerekasztal beszélgetésen elmondta: épp ugyanez, azaz az időzítés az oka, amiért a második várat még magára. "A technológia nincs összefüggésben a Pro vagy T modellekkel, a második 5G-s telefon kiadása a körülményektől és a megfelelő időzítésről fog szólni." A 7 Pro amolyan előhírnöke volt az ötödik generációs mobilhálózatokat használó okostelefonoknak, ám egyelőre még nem robbant be az 5G a köztudatba, és nem is kígyóznak hosszú sorok a drágább készülékekért. Lau szerint ezért érdemes 2020-ban a következő ilyen modemmel szerelt OnePlus készülék felbukkanására számítani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés