Brutális lett a Nubia Red Magic 3

A ZTE bivalyerős gamer mobilja 8K videofelvételt és 1920 fps szuperlassítást is tud a prémium felszereltség és egyedi dizájn mellett.

A ZTE Nubia Red Magic 3 tulajdonképpen a non plus ultra elvet valósítja meg. A kifejezetten játékra szánt eszköz legkomolyabb variánsa sem haladja meg a 200 ezer forintos nyitóárat Kínában, 12 GB rendszer memóriáért és 256 GB belső tárhelyért mindössze 185 ezer pénzt kell adni arrafelé. Egyébként van 6/64 GB-os megoldás is egészen baráti, 137 ezer forintos árcímkével, illetve 8/128 GB-os kiszerelés 151 ezer forintnak megfelelő jüanért. A memóriaopciókon kívül viszont teljesen megegyeznek a modellek, ami hihetetlenül erős specifikációt jelent.

A nyolcmagos, Snapdragon 855-ös szett annyira evidens, hogy nem érdemes ragozni, a második generációs folyadékhűtés és a szabályozható ventilátor viszont újszerű megoldás. A teljes értékű ventilátor viszonylag helyigényes dolog, ami külön jól jött az akkumulátorkapacitás növeléséhez, ha már a hűtés miatt eleve nagyobb készülékházat kellett tervezni. A Red Magic 3 5000 mAh-s telepe 27 wattos gyorstöltést tud, és alkalmas töltésmegosztásra.

A kijelző szintén prémium kategóriás: a 6,65 hüvelykes, szenzorsziget mentes, 1080 x 2340 pixel felbontású Super AMOLED panel 90 Hz-es képfrissítéssel, 240 Hz érintési frissítéssel és HDR támogatással dolgozik, ujjlenyomat-olvasó pedig az RGB LED világítással felturbózott hátlapon található a szimpla kamerával. A képalkotásért elöl egy 16 megapixeles egység,  hátul pedig egy 48 megapixeles, f/1,7 rekeszű IMX586-os szenzor felel. A lényeg viszont a 8K videofelvétel és az 1920 fps szuperlassítás, amiről egyelőre nem tudjuk, hogy 960 fps felskálázva vagy natív sebesség.

A játékélményt a két dedikált, érintésérzékeny hardveres gomb is fokozza, illetve az ujjlenyomat-olvasó is konfigurálható játékbeli funkcióra a Red Magic Game Space 2.0 gyári appal, a hang pedig sztereóban jön az előlapi hangszórókból DTS:X és 3D sztereó támogatással. A rezgés is testreszabható, úgynevezett 4D rezgés alapú visszajelzés. Jelentsen ez bármit is. Egyedül az IP védettség szintje nem éri el az ingerküszöböt, mindössze 55-ös. A Google fordító nem sokat segített, de kiegészítők is várhatók a készülékhez. Például energiasziget (ennyit tudott a Google) és a háború istene fantázianevű akármi. Ó, és B20 van!!!4!4

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés