Kívülről is lebukott a hajlítható Xiaomi

Igaz, a Mi Mix termékvonalat gyarapító modell öntőformája még nem garancia a végleges megjelenésre.

Szinte biztos, hogy érkezik a hajlítható képernyős Xiaomi telefon, elvégre lencsevégre kaptak egy befele csukható prototípust januárban, amit gondosan körbeölelt egy olyan tok, amely éppen a formát hivatott takargatni. A készülék összecsukható mivoltát persze nem sikerült letagadni a középső gyűrődésminta okán, mindenesetre, ha már itt tart a Xiaomi, közel lehet a tömeggyártás, és ezt húzza alá néhány új fotó.

(forrás: SparrowsNews) [+]

Jegyezzük meg: ezeken a képeken nem működő prototípus szerepel, hanem amolyan külsődleges minta, és bár a részletek árulkodóak, nincs garancia, hogy a Xiaomitól szivárogtak ki, manapság nem nagy kunszt otthon efféle 3D modellt nyomtatni.

(forrás: SparrowsNews) [+]

A minta viszont, úgy tűnik, nyitható és csukható, és ha hiteles, akkor árulkodik az efféle ketyerék legkényesebb részéről: a belső hajlítómechanizmusról. A készülék egyébként Mi Mix feliratot visel hátul, a láthatóan kidolgozatlan lencserész alatt, és beleillene a képbe ez a név, lévén a korábbiak is különleges Xiaomi mobilok voltak a maguk idejében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés