Hajlítható Xiaomit fotóztak

A Galaxy Fold jellegű, befele csukható telefon sokkal közelebb lehet a piaci megjelenéshez, mint a régebbi, két ponton kifele hajtható.

Érdekes hajlítható képernyős prototípust nyomogatott néhány éve a Xiaomi vezérigazgatója, a kifele két helyen csukható készülékből végül azért nem lett végfelhasználói termék, mert egyszerűen nem volt elég kiforrott hozzá a gyártástechnológia.

(forrás: MyFixGuide) [+]

A márka azonban nem tett le a műfajról és felbukkant már a témakörnél maradó formatervezési minta, most pedig alighanem egy tömegközlekedési eszközön kaptak lencsevégre egy MIUI 12 rendszert használó, befele csukható terméket, lásd a képeket fent és lent.

(forrás: MyFixGuide) [+]

Szinte biztosan egy prototípusról van szó, erre enged következtetni a vastag műanyag ház, ami a végleges formát takarja. A méretes és hajlítható panelt persze nem tudja elfedni, a gyűrődésminta középen ugyanis aláhúzza, amit a forma alapján egyébként is meg lehet tippelni: a Galaxy Fold2-féle dizájnt. Egyelőre ennyit tudni, a megjelenés, ár vagy épp a termékelnevezés részletei még odébb vannak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés