Kint lehet az S8 az MWC-n, ám földi halandó nem láthatja

Hirdetés

@Ricciolo Twitter-csatornája az @evleakshez hasonló lelkesedéssel ontja magából a különféle kéminformációkat és képanyagokat, és ezek egy részének még valóságalapja is van. Nyilván a következő adag értesülés hitelességét egyelőre nem áll módunkban ellenőrizni. Ricciolo úgy hallotta, hogy a Samsung Galaxy S8 szűk körben, alighanem a partnerek számára megpillantható lesz a február 27-e és március 2-a között megrendezésre kerülő, barcelonai Mobile World Congressen, noha a leleplezést a csatorna üzemeltetője március 29-re várja.

A Samsung Galaxy S8 edge állítólagos paraméterei
A Samsung Galaxy S8 edge állítólagos paraméterei [+]

Ricciolo az eddigi értesülésekkel egybecsengően a 17. hét környékére kalkulálja a két méretben érkező S8 piacra kerülését, ez április 24-e és 30-a közé esik. Végezetül a csatorna a kezdőárat is tudni véli, és tessék megkapaszkodni: a új Galaxy család 850 eurón nyithat, ami 260 ezer forintnak felel meg, és az itteni extra terheket még rá sem számoltuk. Mindeközben a GSM Arena fogta az eddig kiszivárgott, úgyszintén nem hitelesített renderképeket, és a képátlóra vonatkozó információk alapján (5,7", 6,2") megpróbálta megbecsülni az S7 és az S7 edge utódjának paramétereit, az elődök mellé helyezve.

Ekkora lehet a Samsung Galaxy S8
Ekkora lehet a Samsung Galaxy S8 [+]

Ennek értelmében az S8 Plus 152,38 x 78,51 x 7,94 milliméteres lehet, azaz valamivel magasabb és jelentősen szélesebb az S7 edge-nél, a kijelződominanciának és az alsó kezelőgombok elhagyásának köszönhetően jelentősen megnövekedett képernyőaránnyal. A tippek szerint azért is lehet ekkora a nagyobbik várt modell, hogy a Note7 visszahívásában csalódottaknak jusson egy igazi óriástelefon. A sima S8 szélességében 72,2 milliméteresre növekedhet, viszont magasságban 140,14 milliméterre csökkenhet, 7,3 milliméteres készülékvastagsággal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés