2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Kétkártyás lehet az egyik új iPhone

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: ITHome

A China Telekom promóciós anyaga szerint hamarosan érkeznek az új Apple mobilok, ezt eddig is tudtuk, az viszont újdonság, hogy legalább egy dual SIM képességgel.

Hirdetés

Szeptember 12-e már csak két nap, szerdán pedig három új iPhone-ra számítunk, különböző méretben és képességekkel. A iPhone X közvetlen utódja 5,8 hüvelykes OLED panellel várható, egy nagyobbik variáns pedig 6,5"-essel. A legkedvezőbb árfekvésű variáns a 6,1 hüvelykes, LCD kijelzővel érkező iPhone lehet. Valamelyik készülék a három közül, de a kínai Telekom szerint egy biztosan, kétkártyás dual standby kialakítással (is) várható.

A promóciós anyag alapján az egyik, egyébként szenzorszigettel is rendelkező iPhone, feltehetően amúgy az iPhone Xs, két SIM-kártya hellyel felszerelt. Az egyik forrás hirtelen meglepetésében úgy fogalmazott, meglepően felhasználóbarát fordulat lenne az Apple részéről a kétkártyás megoldás. Viszont valószínű, hogy a dual SIM variáns Kína-exkluzív termék lesz.

Hirdetés

Előzmények

  • Apple iPhone X - vissza a jövőbe

    Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.