Szeptember 12-én érkezik az új Apple termékcsalád

Hirdetés

Az Apple bejelentette, hogy következő nagy eseményét szeptember 12-én tartja, és mivel az ősz az iPhone-ok és más almás ketyerék bemutató évszaka, elég valószínű, hogy Cupertino mindhárom pletykaszinten emlegetett mobilját ekkor leleplezi le. Kettő közülük az iPhone X közvetlen folytatása lehet, az egyik 5,8"-es képátlóval és iPhone XS névvel, a másik pedig 6,5"-es OLED panellel, egyaránt szenzorszigettel.


(forrás: 9to5Mac) [+]

A 9to5Mac hozzájutott a két phablet renderképéhez, továbbá a szintén szeptember 12-re várt új Apple Watch széria képanyagához. A harmadik iPhone várhatóan LCD kijelzővel és 6,1"-es képátlóval érkezik, és ugyanúgy tiszteletét teszi a Steve Jobs Theaterben, a cupertinói Apple Park egyik kiemelkedő létesítményében. A tippek szerint ugyanakkor ez a telefon az OLED társaknál később kerül majd piacra.


(forrás: 9to5Mac) [+]

A 9to5Mac azt is hallotta, hogy az Apple Watch Series 4 kisebb kávákkal és 15%-kal nagyobb kijelzővel dolgozik majd, az új óralapok éppen ezért egyszerre több információt tudnak majd megjeleníteni. Apró dizájnkorrekcióra is számítani lehet, és persze új szoftveres trükkökre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Hirdetés