T-Rex néven jön az új Amazfit sportóra

A Huami kütyü január 8-án, a Las Vegas-i CES-en mutatkozik be.

Hirdetés

Holnap hull le a lepel a Xiaomi Watch Colorról, szűk egy hétre rá pedig a gyártó okoskütyü partnere, a Huami bővíti viselhető eszközeinek listáját: Las Vegasban mutatkozik be az Amazfit T-Rex.


(forrás: Huami)

Remélhetőleg a név nem egy őskövületet vetít előre, hanem egy ízig-vérig modern sportórát, ami egyébként meglehetőségen szívósnak ígérkezik a titkolózó poszter alapján.


(forrás: Xiaomi Today) [+]

Többet lehet látni a Xiaomi Today jóvoltából, amely mindkét oldalról megmutatja a kerek óra küllemét, aláhúzva strapabíró jellegét, klasszikusokat megidézve. A panelt jókora keret öleli körbe, a szemfülesek pedig négy gombot is észrevehetnek le, fel, kiválaszt és vissza feliratokkal.


(forrás: Xiaomi Today) [+]

Az nem derül ki, hogy csak ezekkel, avagy érintéssel is lehet-e majd az órát kezelni, a forrásoldal mindenesetre 5 ATM vízállóságot Bluetooth 5.0 LE kapcsolatot, 390 mAh-s telepet és egy sor sportfunkciót vár a január 8-án bemutatkozó T-Rextől.

A Huami true wireless fülese is előzetest kapott
A Huami true wireless fülese is előzetest kapott (forrás: Huami) [+]

Ez még nem minden: a CES-en hull le a lepel a szögletes Bip S óráról és az Amazfit true wireless füleséről is. Ott leszünk Las Vegasban, hogy az friss termékekről helyszíni beszámolót tartsunk.

Előzmények

Hirdetés