Képeken a Motorola Moto G54

Nem lesz túl izgalmas a külsőségeket tekintve, a hardver viszont ígéretesnek tűnik.

Készül a Motorola a Moto G54 piacra dobására és hála Evan Blass munkájának, hivatalos sajtófotókon is megnézhetjük az új telefont mindhárom színben. Külsőségeket tekintve sok izgalmat nem hoz majd a Moto G54, a készülékház formája, a kijelző és a hátlapi kamerák is szinte tökéletesen megegyeznek a Moto G53-mal, egyedül a két hátlapi képalkotók munkáját segítő LED-villanó került más formában kicsit magasabbra a kameraszigeten. A pletykák és a kiszivárgott képek alapján fekete, kék és zöld színben lesz elérhető a telefon, az árnyalatokat a Pantone és a Motorola együttműködésének keretein belül keverték ki.

A Motorola Moto G54 feketében
A Motorola Moto G54 feketében (forrás: Evan Blass Twitter) [+]

A pletykák alapján a Moto G54-be kerülő kijelző 6,5 hüvelykes képátlóval, 120 Hz-es frissítéssel és FHD+ felbontással dolgozik majd, tetején a panelbe lyukasztott 16 megapixeles előlapi kamerával. A hátlapon egy optikai stabilizátorral segített 50 megapixeles széles látószögű kamera és egy várhatóan 5 megapixeles segédszenzor. A középkategóriás telefonban akár 8 GB RAM és 256 GB tárhely kap helyet, utóbbi bővíthető lesz SD-kártyával. Az akkumulátor 5000 mAh-s, mellé 33 wattos gyorstöltés jár.

A kék és a zöld színt a Pantone és a Motorola együttműködésében keverték kiA kék és a zöld színt a Pantone és a Motorola együttműködésében keverték ki A kék és a zöld színt a Pantone és a Motorola együttműködésében keverték ki (forrás: Evan Blass Twitter) [+]

Korábban arról voltak hírek, hogy a Moto G53-ban található Snapdragon 480+ szettet a Snapdragon 778G váltja a Moto G54-ben, amivel adott lesz a Wi-Fi 6-os szabvány és az LPDDR5 típusú memóriák támogatása. Az új SoC mellett az elődhöz képest a valamivel nagyobb felbontású és gyorsabb frissítésű kijelző, valamint a tárhely nagyobb mérete lesz újdonság, árakról egyelőre nem tudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés