Fotókon a Motorola Moto G53 globális változata

Ez lehet az első G-szériás Moto, mely támogatja az eSIM-et.

Decemberben Kínában már piacra dobta a Motorola a Moto G53 helyi változatát, egy Snapdragon 480+ rendszerchippel és két kamerával felszerelt középkategóriás telefont. A pletykák úgy szóltak, hogy a világpiac egy erősebb hardverrel és más méretű kijelzővel felszerelt telefon kap a G53 név alatt, ez továbbra is kérdéses, lévén a fotókról nem derül ki, pontosan milyen SoC dolgozik a telefonban.

Íme, a Motorola Moto G53.
Íme, a Motorola Moto G53. (forrás: MySmartPrice) [+]

Az viszont kiderül, hogy lesz 4/128 GB-os változat az európai piacon, mely két SIM-kártyát és eSIM-et is képes lesz fogadni. Ha marad a Snapdragon 480+, az általa használt X51-es modem ezt lehetővé teszi, illetve támogatja a milliméteres és a sub6 5G-hálózatokat is.

Képek a dobozról és tartalmáról.Képek a dobozról és tartalmáról. Képek a dobozról és tartalmáról. (forrás: MySmartPrice) [+]

A kamera és a telefon formája megegyezik a kínai változatban látottal, így vélhetően 50 MP-es főkamera, 5000 mAh-s akkumulátor és 6,5”-es LCD kijelző lesz az itt kapható Moto G53-ban is. A kijelző kapcsán 120 Hz-es frissítésről szól a fáma HD felbontás mellett, a töltést pedig 10 wattosra teszik, a fotó alapján adapter és USB-C kábel mellékelve lesz a dobozban itt is. Valószínűleg a világpiaci változatban lesz NFC, de ezt sem erősítette meg egyelőre semmi. Ahogy. Az árazást sem, pedig az elég fontos információ lenne. A kínai Moto G53-ból a 8/128 GB-os változat 1099 jüanba kerül, ami 59 ezer forintnyit jelent, így ha szerencsénk van, a 4/128 GB-os modell is megáll hasonló árszinten a hazai adóterhek után is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés