Készül a Moto G54 5G

Az új verzió igyekszik majd mindenben kicsit többet nyújtani, mint az elődmodell, ami lássuk be, azért nem olyan nagy kunszt, de mindenképpen örömteli.

A Moto G53 5G a várakozásokkal ellentétben a nemzetközi piacon sem volt hajlandó többet nyújtani, mint a Kínában bemutatott verzió, így mi is Snapdragon 480+ szettet kaptunk, ami leginkább azt tudja, hogy biztosítja az 5G adatkapcsolatot. Ezért cserébe le kellett mondani a FHD felbontásról, az AMOLED panelről, az ultraszéles látószögű kameráról és a gyorstöltésről, de legalább a képfrissítést felhúzták 120 Hz-re.

A Moto G53 5G jelenleg olyan 70 ezer forint körül vásárolható meg.
A Moto G53 5G jelenleg olyan 70 ezer forint körül vásárolható meg. [+]

A Moto G54 5G ezzel szemben elvileg picit kisebb (6,5") panelt kap, de már AMOLED technológiát használ FHD+ felbontással, a képfrissítés pedig 90-ről 120 Hz-re nő. A Snapdragon 480+ szettet a szignifikánsan erősebb, 6 nanométeres Snapdragon 778G váltja, ami biztosítja a WiFi 6 szabványt, támogatja az LPDDR5 RAM-ot, és úgy mindenben egy teljes kategóriával van feljebb. A főkamerához nem nyúlnak (50 MP), de a makró felbontása nőni fog (5 MP), melléjük pedig egy ultraszéles látószögű modul is csatlakozik. Az akkumulátor mérete idén nem változik, így továbbra is 5000 mAh-val számolhatunk, de visszatér a gyorstöltés 33 wattos teljesítménnyel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés