Frissebb és jobb Moto G53-at kap a világpiac

A kínai verzió esetében több kompromisszumot is kívánt az 5G-adatkapcsolat, a nemzetközi modell viszont a szükséges pontokon erősít.

Hirdetés

Nemrég mutatta be a Motorola a G53-at Kínában, ami több szempontból is visszalépett az elődmodellhez képest, amit 5G kompatibilitással igyekeztek kompenzálni. A legfrissebb információk alapján viszont mi azért valamivel jobb konfigurációra számíthatunk. A világpiacra szánt verzió eltérő kijelzővel és frissebb lapkakészlettel várható, és még a legfrissebb adatkapcsolati szabványról sem kell lemondai mindezért cserébe.


(forrás: SnoopyTech Twitter) [+]

Az errefelé várható Moto G53 HD+ LCD panel helyett, 6,6 hüvelykes FHD+ AMOLED-et kap, igaz, csak 90 Hz-es képfrissítés mellett. Ez feltehetően ugyanaz a megjelenítő, amivel a G52 is dolgozott. A lapkakészlet is frissebb és erősebb, egészen konkrétan a Snapdragon 4 Gen 1, amihez legalább 6 GB rendszermemória és 128 GB belső tárhely jár majd. Az akkumulátor marad 5000 mAh kapacitású, de 10 watt helyett opció lesz a TurboCharge 30 wattos teljesítménnyel, illetve az 50 megapixeles főkamera és a 2 megapixeles makró mellett egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű szenzor is rendelkezésre áll majd, a szelfiszenzor felbontása pedig 16 megapixelre nő.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés