Kameraközpontú Xperia érkezik kedden

A Pro vonal folytatódhat, az előzetes nagy szavakkal promózza a jövő heti terméket.

Hirdetés

A Sony gyártja a piac talán legjobb kameraszenzorait, és éppen ezért meglepő a tény az elmúlt évtizedre visszatekintve, hogy nem a Sony gyártja a piac legjobb kameratelefonjait. Huawei, Samsung, Apple, és újabban Xiaomi: valahogy mindig egy lépéssel a japánok előtt járnak a riválisok, amelyen a Sony tényleg sokrétű profi fotós és videós móddal kívánt kompenzálni, illetve az Xperia Próval, ami tulajdonképpen a minőségi japán fényképezők és videokamerák kiegészítője volt Xperia 1 II-es alapokon.

A Pro modellt is megemlíti a Sony friss előzetese, amely magyar idő szerint kedd hajnalra ígéri a következő kameraspecialista Xperia bemutatóját. A kedvcsináló videóban szó esik a mindig hasznos kétlépcsős exponálógombról, sőt: még a „legjobb kameratelefon, amit valaha használtam” frázis is elcsattan, úgyhogy reméljük, hogy a termék felnő ehhez az ígérethez.


Az Xperia 1 III 4K HDR kijelzője [+]

Addig csak találgatni lehet, hogy abszolút új zsebkészülék érkezik, esetleg valamiféle mobil/fényképező hibrid, avagy az Xperia 1 III profi használatra szánt változata. Az utóbbi 8 megapixeles előlapi kamerát és három 12 megapixeles hátlapit kínál normál, ultraszéles és 3x-os, illetve 4,4x-es állás között váltható optikai nagyítással. A rendszert LED villanó, pár szenzor és 3D ToF kamera segíti és itt teszteltük le a képességeit részletesen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés