November 13-án jön az összecsukható Moto

A márka egyik legnagyobb sikerét elhozó Motorola V3-nak csinált utódot a cég, hamarosan le is leplezik az összecsukható újdonságot.

A Motorola márkanév egyik legikonikusabb készüléke volt az első, pengevékonyként reklámozott, kinyitható V3, amit - milyen furcsa ezt leírni - 14 éve mutatott be a vállalat, és bizony igen nagy piaci sikert könyvelhetett el. (A fenti képen már a 2005-ös V3i látható.) A mobilnak a maga idejében voltak utódjai, ráncfelvarrott változatai, viszont az okostelefonos világban még nem próbálta bontogatni a szárnyait, ez fog most megváltozni: a RAZR 2019-et szánják szellemi utódjának, szintén kinyitható formában, de teljes érintőkijelzővel.

Nem hivatalos render már csomó helyről érkezett, a véglegesre még kicsit várni kell
Nem hivatalos render már csomó helyről érkezett, a véglegesre még kicsit várni kell [+]

A Motorola egyelőre még csak a bejelentésről szóló hírt és a november 13-ai, szerdára eső dátumot közölte, viszont korábban már felbukkantak renderek a mobilról, ami alapján elképzelhetjük, hogy fog majd kinézni a termék, amikor összeáll.

[+]

A pletykák Snapdragon 710 rendszerchipről, 4/64 GB-os vagy 6/128 GB-os konfigurációkról és 2730 mAh kapacitású akkumulátorról beszélnek, ám nem érdemes egy hardverben hasonló, átlag középkategóriás árszintjein gondolkodni: 1500 dollárnyi, azaz 450 000 forint körüli árazás várható, a hajlítható technológia nyilván nagyon megdobja a költségeket gyártói oldalon is, a RAZR pedig egy igazi prémiumtermék lesz.

Azóta történt

  • Egy rakás Moto kiszivárgott

    Nem csak összecsukható Motorola készül a márka boszorkánykonyhájában, egy sor hagyományos okostelefon pedig a RAZR-t is beelőzheti.

Előzmények

Hirdetés