Hirdetés

Január legelején indul az új Galaxy A8 forgalmazása

Az előzetes pletykáknak megfelelően 18,5:9 arányú és 1080 x 2220 pixeles Infinity Display AMOLED panellel mutatkozott be az 5,6"-es Galaxy A8 (2018) és a 6"-es Galaxy A8+ (2018), amely akár két kitűnő felső-középkategóriás ajánlat is lehetne vízálló fém/üveg kivitelével, szimpla hátlapi és dupla előlapi kamerájával, mindig aktív kijelzőjével és rengeteg hasznos Samsung Experience szoftverfunkciójával. 500, illetve 600 eurós árcédulájával ugyanakkor a Honor 9, a OnePlus 5T és más idei vagy mondjuk Samsung tavalyi csúcskészülékekkel versenyez, átmenetet képezve a valóban felső-középkategóriás ajánlatok és a bőven 200 ezer forint fölötti, mindenkor aktuális Galaxy csúcstelefonok között.

Egyelőre biztos, hogy csak a kisebbik modell jön Magyarországra
Egyelőre biztos, hogy csak a kisebbik modell jön Magyarországra [+]

Kétségtelenül erős a felszereltség, az Exynos 7885 pedig ígéretes SoC két Cortex-A73 és 6 Cortex-A53 magjával, persze majd csak a tesztek és a felhasználói visszajelzések után derül ki, mennyire biztosít az árának megfelelő teljesítményt. Ez jó eséllyel január elejére esik majd, hiszen az első piacokon, így például Vietnamban már 2018. január 6-án megkaparintható lesz a duó, ami kicsivel több, mint két hét. Ezt követően remélhetőleg nem kell hónapokat várni az Android 8.0 Oreo frissítésre, a két A8 ugyanis 7.1.1 Nougattal mutatkozott be. Magyarországra egyébként, úgy tudjuk, egyelőre csak a kisebbik modellt hozzák be.

Előzmények

  • Ilyen lehet a Galaxy A8+ (2018)

    Az idei Galaxy A7 utódja lehet az a készülék, amelyik megnyúlt Infinity Display megjelenítővel pózolt a kínai fotósnak.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés