Ilyen lehet a Galaxy A8+ (2018)

Általában decemberben vagy januárban hull le a középkategóriás felszereltségű, ám prémium kivitelezésű Samsung Galaxy A-széria aktuális generációjáról a lepel, és annyi kéminformáció kiszivárgott már a 2018-as famíliáról, hogy a bemutató túl messze aligha lehet. SM-A7xx szériaszámozással eddig a Galaxy A7-ek futottak be, ám a várhatóan 18,5:9-es, közel kávamentes Infinity Displayre váltó megjelenítő miatt változhat az elnevezés.


(forrás: Weibo) [+]

Kínai források szerint az A7 utódja Galaxy A8+ (2018) néven érkezik, egyelőre 2016-os, 7.1.1-es Androiddal és persze Samsung Experience felülettel, annak is a Galaxy S8-cal startolt változatával. Idővel egyébként a koránt sem olcsó széria eltanulta a zászlóshajók több jó tulajdonságát, így a vízállóságot, a mindig aktív kijelzőt vagy a szoftveres trükköket. A 2018-as Galaxy A-generáció a megnyúlt kijelzőt, az elrejthető virtuális gombokat és a Bixbyt teheti ehhez hozzá.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!

    Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.

  • Samsung Galaxy A7 (2017) - a hét minden napjára

    Hazánkban az A3 és az A5 a sláger, a nagyobb méretű A7-et a Samsung nem tolja itthon, pedig simán lenne létjogosultsága. Akkora, mint egy Note, nyilván nem tud annyit, de olcsóbb.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Samsung Galaxy A7 - drága mulatság

    A fémházas A-sorozat legnagyobb és legvékonyabb tagja kapta a magas árcédulához tartozó legerősebb hardvert, ettől még bizony a csúcskategóriával versenyez.

Hirdetés