Január elején frissül 7.1.1-re a Motorola Nexus

A 2014-ben bemutatott phablet, a Motorola gyártósorairól érkezett Nexus 6 a jelenlegi legidősebb referenciamobil, amihez még érkeznek az aktuális frissítések, a nyár végének egyik kellemetlen híre volt, hogy az LG-féle Nexus 5 hivatalosan 6.0.1-en ragad. Technikailag azonban most nem a legfrissebb rendszer van a phableten, hiszen egy utolsó pillanatban felbukkant bug miatt nem kapta meg a 7.1.1-et, amit a többi eszközre gyakorlatilag egyszerre eljutott. A Nexus 6 egyelőre még 7.0.0-án áll.

 5,96 hüvelykes AMOLED kijelző ékesíti a Google Nexus 6-ot
A Nexus 6 Lollipoppal startolt 2014 novemberében [+]

Kétségbe esni természetesen nem kell, a Google az Android Police megkeresése nyomán hivatalosan megerősítette, hogy az OTA frissítés és a factory image is érkezik, előreláthatólag január elején. A Nexus 6 egyébként már betöltötte a 24 hónapos, minimálisan garantált frissítési életkort, szóval nem kizárt, hogy ez lesz az utolsó, hivatalos szoftververzió, amit megkap. Aki a Google valamelyik új márkaterméke, a Pixal vagy a Pixel XL mellett tette le voksát, az is várhatja az év elejét, hiszen a legújabb biztonsági frissítéseket várhatja január 3-án, azaz jövő hét kedden.

Azóta történt

Előzmények

  • A Nexus 6 is nugátos köntöst kapott

    A két évvel ezelőtti referenciaphablet végre megkapta a 7.0-s Android frissítést.

  • Google Nexus 6 - hatosfogat

    Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.

  • Mobilarena TV: hat ujját megnyalja

    A Google Nexus 6 lesz mai adásunk főszereplője, amely a Motorola műhelyéből, abszolút csúcskategóriás hardverrel és óriás kijelzővel látogatott el szerkesztőségünkbe.

Hirdetés