Egyre almásabb lesz a Huawei Watch Fit

A Watch Fit 2 utódja elvileg már nem csak formátumban, de részleteiben is teljes mértékben az Apple óráját idézi.

A Roland Quandt által közzétett renderek alapján a Huawei Watch Fit 3 már nem csak idézni fogja az Apple Watch megjelenését, de egészen pontosan úgy fog mutatni, mint az Apple órája és ez nem merül ki abban, hogy négyzetes formátumot kap és lesznek rajta gombok, amik ergonómiai és kivitelezhetőségi szempontokból viszonylag behatárolt pozícióba kerülhetnek csak.

A Huawei Watch Fit 2 is szögletes volt, volt rajta gomb, de véletlenül sem lehetett volna összekeverni egy Apple Watch-csal. Ugyanez igaz nagyon sok más gyártó, szintén négyzetes kialakítású modelljére, de a Watch Fit 3 nem csak a tokozás arányait tekintve követi hajszálpontosan az almás eszköz megjelenését, de a fizikai vezérlőegységek formátuma és elhelyezése is megegyezőnek látszik, így a korona és a gomb is pont oda kerül majd, ahol egy Apple Watch-on lenne. A borítóképen egyébként az Apple Watch 8 látható, csak az összehasonlítás végett.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Watch Fit 2 - diszharmónia

    Bár a Fit utónév miatt inkább egy karperecre számítottunk, a Watch Fit 2 sokkal inkább okosóra, csak a szögletes fajtából, aminek lenne ugyan helyen a piacon, de ahhoz versenyképesebb áron kéne kínálni.

  • Itthon is megvásárolható a Huawei Watch Fit 2

    A május végén bemutatott kiegészítő kétféle stílusban, de egyelőre csak egy viszonteladó kínálatában érhető el.

Hirdetés