Itt az Android 8.0 harmadik bétája

Hirdetés

Tulajdonképpen az Android 6.0 Marshmallow-tól kezdve bevett szokássá vált, hogy az aktuális esztendő nem csak új főverziót, hanem egész számos előrelépést hoz jelölésben. Tavaly a 6.0-t a 7.0 és a 7.1 Nougat váltotta, idén pedig az Android O esedékes, a tippek szerint még a nyáron. Most már azt is tudni, hogy 8.0 jelöléssel érkezik, hiszen a harmadik fejlesztői béta változat 8.0.0 verziószámot kapott a 9to5Google tanúsága szerint.

A harmadik fejlesztői béta leleplezte a hivatalos számozást
A harmadik fejlesztői béta leleplezte a hivatalos számozást (forrás: 9to5Google) [+]

Gyorsan pörögnek egyébként az események, hiszen a második változat nem is olyan régen jött ki, és a Google Pixel eszközeire, a Nexus 5X-re és a 6P-re, valamint a Nexus Playerre máris befutott a tucatnyi hibajavítást hozó harmadik. Aki képfájlból telepített eddig, errefelé nézelődhet az új image-ek iránt, aki pedig az Android Beta Programhoz csatlakozott, OTA-n léphet kettőről a háromra.

Azóta történt

Előzmények

  • Google Pixel XL - asszisztenst jó áron felveszünk

    A méregdrága Pixel XL legfőbb erénye az új hangasszisztens, ám magyarul nem tud és nem marad sokáig a referenciamobilok sajátossága.

  • Google Pixel - más közönségre képpontosít

    Teljesen új filozófiával lépett elő valódi mobilgyártóvá a Google, ám a márkaterméket nem az ökoszisztémájából kiragadva lenne érdemes értékelni, főleg nem itthon.

  • Meghalt a Nexus, éljen a Pixel!

    Új névvel és divatmajmoló formával kaphatók az idei Google mobilok. De hogy jutottunk el a Nexus 4 piacrengető árazásától a több százezres Pixelekig, és mi jár a mesterséges intelligencia fejében?

  • Google Nexus 5X - szép kort megélhet

    Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.

Hirdetés