2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Itt az Android 8.0 harmadik bétája

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: 9to5Google

Az Android O Developer Preview 3 leleplezte a nyár végén esedékes frissítés hivatalos számozását.

Hirdetés

Tulajdonképpen az Android 6.0 Marshmallow-tól kezdve bevett szokássá vált, hogy az aktuális esztendő nem csak új főverziót, hanem egész számos előrelépést hoz jelölésben. Tavaly a 6.0-t a 7.0 és a 7.1 Nougat váltotta, idén pedig az Android O esedékes, a tippek szerint még a nyáron. Most már azt is tudni, hogy 8.0 jelöléssel érkezik, hiszen a harmadik fejlesztői béta változat 8.0.0 verziószámot kapott a 9to5Google tanúsága szerint.

A harmadik fejlesztői béta leleplezte a hivatalos számozást
A harmadik fejlesztői béta leleplezte a hivatalos számozást (forrás: 9to5Google) [+]

Gyorsan pörögnek egyébként az események, hiszen a második változat nem is olyan régen jött ki, és a Google Pixel eszközeire, a Nexus 5X-re és a 6P-re, valamint a Nexus Playerre máris befutott a tucatnyi hibajavítást hozó harmadik. Aki képfájlból telepített eddig, errefelé nézelődhet az új image-ek iránt, aki pedig az Android Beta Programhoz csatlakozott, OTA-n léphet kettőről a háromra.

Hirdetés

Előzmények

 • Google Pixel XL - asszisztenst jó áron felveszünk

  A méregdrága Pixel XL legfőbb erénye az új hangasszisztens, ám magyarul nem tud és nem marad sokáig a referenciamobilok sajátossága.

 • Google Pixel - más közönségre képpontosít

  Teljesen új filozófiával lépett elő valódi mobilgyártóvá a Google, ám a márkaterméket nem az ökoszisztémájából kiragadva lenne érdemes értékelni, főleg nem itthon.

 • Meghalt a Nexus, éljen a Pixel!

  Új névvel és divatmajmoló formával kaphatók az idei Google mobilok. De hogy jutottunk el a Nexus 4 piacrengető árazásától a több százezres Pixelekig, és mi jár a mesterséges intelligencia fejében?

 • Google Nexus 5X - szép kort megélhet

  Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.