Hirdetés

2017. szeptember 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Immár biztos a Galaxy S7 Edge név

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

A Samsung saját weboldalán listázta a készüléket, melynek extra funkcióiról is kiderültek érdekes dolgok.

Hirdetés

Eddig még csak főleg szóbeszédekből (na meg persze az elődökből) lehetett arra következtetni, hogy vajon milyen néven debütálnak majd a Galaxy S6 és S6 edge örökösei. A pletykák szerint a Galaxy S7 Edge készülék 5,5 hüvelykes kijelzővel és 3600 mAh kapacitású akkumulátorral debütál, szemben a "sima" Galaxy S7 5,1 inches képernyőjével és 3000 mAh-s energiaforrásával.


[+]

Ameddig viszont a specifikációk még meg nem erősített tények, a Samsung saját weboldalán listázta az S7 Edge-et, vagyis a név immár nem lehet kérdés. A dél-koreai gyártó ráadásul számos érdekességet közölt, hogy milyen szoftveres extrákat rejt majd a szélek felé ívelt megjelenítő. Oldal sokkal több információ jelenik majd meg, lesz úgynevezett vékony típusú mód (csíkban jelennek meg a legfontosabb dolgok), illetve széles mód is (időjárásadatok, árfolyamok, telefonkezelő).


[+]

Ezek egyébként a tavalyi csúcsmodellekre is elérhetővé válnak a későbbiekben. Megjeleníthetők a legtöbbet használt applikációk, és a legtöbbször tárcsázott névjegyek. A képernyőképek már a felület külleméről is árulkodnak, sok változásra nem kell számítani, továbbra is színes és flat típusú ikonkészletet kap a TouchWiz UI.


[+]

Előzmények

 • Samsung Galaxy Note5 - ötletes öthetes

  Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.

 • Samsung Galaxy S6 edge+: plusz méret, plusz tudás, plusz pénz

  A nagyítókúrán járt Galaxy S6 edge+ phablet méretben is mutatós és villámgyors készülék, a +1 gigabájt RAM és a kézi kamerafunkciók pedig hasznos, ám drága extrák.

 • Samsung Galaxy S6 - a technológia sava-borsa

  A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.

 • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

  Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.