Íme, a OnePlus Nord LE: a mobil, amiből csak egy darab van

Az LE (Literally Only One Edition) különlegessége, hogy tényleg összesen egy darab készül belőle, és azt is csak megnyerni lehet.

Sok hangzatos marketingfogást láttunk már a mobilipartól, de konkrét mobilt ritkán mutatnak be csak azért, hogy felépítsenek rá egy nyereményjátékot. Nyilván ez teszi majd igazán különlegessé a OnePlus Nord LE-t, meg persze az, hogy összesen egy darab készül (hiszen az LE a Literally Only One Edition nevet takarja) belőle, és azt is csak megnyerni lehet, méghozzá a oneplus.nord Instagram-oldalon keresztül.


A Nord LE szinte mindenben megegyezik a sima Norddal [+]

Maga a készülék persze nem nagyon tér el attól a OnePlus Nordtól, amit mi is teszteltünk már bő fél éve, a főbb specifikációk közül a 6,44 hüvelykes, 90 Hz-es képfrissítésű, Full HD-s Fluid AMOLED kijelzőt, a 7 nanométeres Qualcomm Snapdragon 765G rendszerchipet, a 48 megapixeles, optikai képstabilizátorral is ellátott hátlapi főkamerát, a 30 wattos gyorstöltést és a 4115 mAh kapacitású akkumulátort lehet említeni, egy dolog azonban változik, ez pedig a mobil színe.


[+]

A normál változat Blue Marble (kék), illetve Gray Onyx és Gray Ash (szürke) színekben vehető meg, az LE azonban egy egészen különleges, színátmenetes hátlapot kap, amin a narancssárgától a zöldig mindenféle árnyalatot vehetünk majd észre, betekintési szögtől és környezeti fényviszonyoktól függően. A gyártó egyelőre még azt sem árulja el, mekkora memóriacsomaggal adja a Nord LE-t a szerencsésnek, viszont akit érdekel a nyereményjáték, a forrásunkban elhelyezett linken minden információt megtalál a részvételhez.

Azóta történt

Előzmények

  • Gamer kiegészítővel várható a OnePlus 9R 5G

    A gyártó egyre intenzívebb kampányt folytat a 23-i bemutató előtt, a OnePlus Watch is kiszivárgott.

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

Hirdetés