Kékben mutatja magát a OnePlus 7T Pro is

Korábban a gyártó osztott meg hivatalos fotókat, de a TV-n kívül csak a sima 7T-t lehetett látni - más forrásból, de látható a puzzle záródarabja.

Hirdetés

Szeptember 26. Ezen a napon egész biztos, hogy bemutatkozik a OnePlus TV, illetve a OnePlus 7T, ezeket már hivatalos forrásból, képekkel illusztrálva is lehet látni. Régóta a levegőben van viszont a Pro változat is, egy hete láttuk már a teljes specifikációt is, éppen ezért meglepő, hogy az miért maradt le a múltkori, hivatalos szivárogtatásból: aggodalomra semmi ok, most már erről is láthatunk hivatalosnak mondott, de egyébként az OnLeaks-ről felkapott képet.


[+]

A OnePlus 7T állítólag 6,65 hüvelykes, 1440 x 3100 pixel felbontású Fluid AMOLED kijelzőt kap 90Hz-s képfrissítéssel, HDR10+ támogatással és beépített, optikai ujjlenyomat-olvasóval, továbbá Snapdragon 855+ fog benne dübörögni 8/256 GB-os memóriacsomaggal. A hátlapi kamera fő egysége várhatóan 48 megapixeles szenzorral és f/1,6-os optikával fog dolgozni (OIS + EIS), de lesz telefotó (8 MP, f/2,4, 3x zoom) és nagy látószögű (16 MP, f/2,2, 120 fok) segéd is. Az akkumulátor 4085 mAh-s lehet, a friss OxygenOS-verzió pedig az Android 10 alapjaira fog épülni.

Előzmények

Hirdetés