Hirdetés

2017. október 20., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Ilyen lehet a „Sony Xperia C6”

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: @OnLeaks

Korábban állítólag már lencsevégre kapták, most pedig gyári tervrajzok alapján születhetett egy renderkép a Sony Xperia C6-ról

Hirdetés

A Sony Xperia C5 Ultra egy sajátos felső-középkategóriás ajánlat volt tavaly, amely 6 hüvelykes, Full HD-s képátlója és MediaTek 6752-es rendszerchipje mellé nagy felbontású elő- és hátlapi kamerát választott – mi is bevetettük a 13 megapixeles elő- és hátlapi kamerát. A most kiszivárgott képen nem feltétlenül az Ultra sorozat folytatása bukhatott le, a C4 például „csak” 5,5 hüvelykes Full HD megjelenítőt kapott, mindenesetre az @OnLeaks valószínűsíti, hogy egy C6 típusjelzésű modell bizonyosan érkezik 2016-ban.

A renderképek is vékony oldalkereteket mutatnak az „Xperia C6” esetében
A renderképek is vékony oldalkereteket mutatnak az „Xperia C6” esetében [+]

A fenti számítógépes rajz állítólag gyártói vázlatok alapján készült, és ezek egy olyan készüléket mutatnak, amelynek roppant vékonyak az oldalsó képernyőkávái, ám vastagabb az alsó és a felső sáv. Azt egyelőre nagyon korai volna megtippelni, hogy az „Xperia C6” mikor érkezik, és milyen felbontású kamerákkal, mindenesetre a Sony féléves termékciklusait figyelembe véve nem lenne meglepő, ha még tavasszal befutna. A most publikált renderképek egyébként hasonló eszközt mutatnak a pár héttel ezelőtti szivárgáshoz.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.