Kémfotókon látható az Xperia C6

A Sonyt mostanság nem lengi körül túlzottan nagy hájp, az X-sorozat új tagjai sem érkeztek még meg Magyarországra, bár erre a hírek szerint nagyjából egy hónapot kell már csak várni. A japánoknál persze ettől még lázas munka folyik, hiszen hamarosan bemutatkozhat az Xperia C6, amiről most képfotók jelentek meg az interneten. A képek tanúbizonysága szerint előlapi ledes villanóra is számíthatunk, a kijelző képátlója pedig 6 hüvelyk lehet, oldalt meglehetősen vékony kávával közrefogva.


[+]

Sajnos a specifikációkkal kapcsolatosan inkább csak találgatások vannak még, a bátrabbak MediaTek chipsetre tippelnek, és elvileg lesz dual SIM-es modell is. Hogy vízállóság tekintetében mi a helyzet, arról egyelőre nem lehet tudni, mint ahogy az is kérdés, hogy mennyi rendszermemóriával és mekkora adattárolóval szerelik fel a meglehetősen sok LTE hálózatot kezelő készüléket.


[+]

A megjelenés pontos időpontja nem ismert, addig a képekben lehet gyönyörködni.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Ilyen lehet a „Sony Xperia C6”

    Korábban állítólag már lencsevégre kapták, most pedig gyári tervrajzok alapján születhetett egy renderkép a Sony Xperia C6-ról

  • Így fog kinézni a Sony Xperia „C6"?

    Egy kínai forrásból néhány kép szivárgott ki az új, szelfiorientált Sony készülékről, amin egyelőre még egy módosítatlannak látszó Android fut.

Hirdetés